Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Dear accessories… Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!


 






     Όλοι ξέρουμε ότι στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας,  εκτός από ρούχα και παπούτσια, είναι απαραίτητα και τα αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ αναβαθμίζουν το σύνολο μας, κάνοντας το να δείχνει ακόμα πιο ωραία. Υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικά σχεδία και είδη αξεσουάρ που μπορούμε να διαλέξουμε-η και να φτιάξουμε όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο-αξεσουάρ που μας αρέσουν και ταιριάζουν με το προσωπικό μας ντύσιμο. Τα αξεσουάρ είναι μια τέχνη, όπου με λίγηφαντασίαμπορείς να φτιάξειςκάτι το μοναδικό. Τίποτα δεν είναι παράξενο στον κόσμο των αξεσουάρ, αντίθετα είναι έναςπου κυρίως τον λατρεύουν οι γυναίκες!










ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!


Για την δουλειά: 


Ας πούμε πως είναι Δευτέρα πρωί και ετοιμάζεστε να πάτε στη δουλειά σας. Διαλέξατε να βάλετε ένα απλό τζιν, τις αγαπημένες σας μπότες και μια πλεκτή μπλούζα. Επειδή ο κόσμος της εργασίαςμπορεί να είναι λίγο πιο αυστηρός μην κάνετε υπερβολές. Προτιμήστε κάτι λυτό και διακριτικό. Για παράδειγμα , αν η πλεκτή μπλούζα που διαλέξατε είναι μακριά, φορέστε ένα κολιέ σχετικά μακρύ. Στα αυτιά σας, φορέστε μικρά διακριτικά σκουλαρίκια και με το σύνολο αυτό ταιριάξτε και μια τσάντα (εγώ προσωπικά θα διάλεγα μια μεγάλη!).  Αν διαλέξατε μια μπλούζα που δεν είναι μακριά, φορέστε μια ζώνη, αλλά για να μην το παρακάνουμε, μην βάλετε κάποιο κολιέ, καλυτέρα να φορέσετε σκουλαρίκια, είτε μεσαίου μεγέθους είτε μικρού, ακόμα και κρίκους.




Για τον καφέ: 


     Έχετε κανονίσει να βγείτε με την κολλητή σας για ένα καφεδάκι στο κέντρο καιδιαλέξατε να φορέσετε ένα καινούργιο τέλειο φόρεμα εφαρμοστό μέχρι το γόνατο (άντε και λίγο πιο πάνω, αλλά μην το παρακάνουμε, απογευματάκι είναι! )και τις φλατ μπότες σας. Μπορείτε να φορέσετε μια λεπτή ζωνούλα στη μέση, ένα φουλάρι στο λαιμό και προτιμήστε κοκάλινα σκουλαρίκια, που φοριούνται όλη τη διάρκεια της ημέρας ή και κρίκους (που επίσης μπορείτε να τους φοράτε συνεχεία). Μην νομίζετε ότι το παρακάνατε με τα αξεσουάρ, γιατί η καινούργια μόδα τα συνδυάζει όλα και σε μεγάλες ποσότητες! Αν η ζώνη στην μέση δεν ταιριάζει με το σύνολο σας φορέστε μακριά κολιέ και κοκάλινα βραχιόλια στο ένα χέρι σας και το φουλάρι στο λαιμό σας θα έφτιαχνε το τέλειο και εντυπωσιακό σύνολο.
ΤΙΡ: Τα μεγάλα πλεκτά φουλάρια και σκουφάκια είναι πολύ της μόδας φέτος!


Για τα ψώνια:


    Ένα από τα πιο αγαπημένα χόμπι μιας γυναίκας είναι τα ψώνια. Πρέπει να φοράτε κάτι άνετο, για παράδειγμα , ας πούμε ότι διαλέξατε μια φόρμα το αγαπημένο σας μπλουζάκι και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Τώρα πιθανόν να σκέφτεστε τι είδους αξεσουάρ θα βάλετε με τις φόρμες… Κι όμως! Με το συγκεκριμένο ντύσιμο μπορείτε να φορέσετε ένα φουλάρι , σκουλαρίκια κρίκους και μια τεραστία τσάντα! Προσωπικά θα σας πω ότι είναι από τα αγαπημένα μου σύνολα… Δοκιμάστε το!












Για την βραδινή έξοδο: 


     Επιλέξατε για παράδειγμα ένα μαύρο σέξι φόρεμα και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια, πολλά βραχιόλια στο ένα χέρι (όχι κοκάλινα)και ένα μεγάλο δαχτυλίδι στο άλλο χέρι! Διαλέξτε και μια τσάντα φάκελο η μια οποιαδήποτε μικρή τσάντα. Αν διαλέξατε να φορέσετε κάτι πιο απλό, φορέστε αξεσουάρ του ιδίου στιλ για να κάνουν το σύνολο σας πιο εντυπωσιακό!


Για την επαγγελματική συνάντηση: 
       Μπορεί η εργασία να απαιτεί κουστούμια και ταγέρ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να είστε απόλυτα θηλυκές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε έιναι να προσθέσετε αξεουάρ. Αλλά να θυμάστε, σ’ αυτή τη περίπτωση, όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο. Προτιμήστε λοιπόν ένα όμορφο ρολόι χεριού και ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια. Από όμορφα διαμαντάκια, μέχρι κρίκους και μακριά ίσια. Όσο για τα παπούτσια καλό θα ήταν να μη φορέσετε ψιλοτάκουνα (όχι τίποτ’ άλλο, αλλά δεν είναι ώρα να κάνετε τον πελαργό για να ξεκουράζετε τα πόδια σας.), αλλά ούτε και τελείως φλατ. Μέτριου ύψους γόβες ή και peep toe σε ανάλογο χρώμα με τη τσάντα, είναι ιδανικά.


Για το ραντεβού:


     Ήρθε η μέρα. Επιτέλου θα βγεις με τον ψηλό, κούκλο και έξυπνο τύπο που γνώρισες στο πάρτυ της φίλης σου, την προηγούμενη εβδομάδα. Έχεις βρει το φόρεμα, όμως κάτι σου λείπει. Αξεσουάρ, κάτι που να μην είναι υπερβολικό, να μην είναι και απλό, να μηνφωνάζει ότι έχεις ανάγκη από προσοχή, ούτε και να δείχνει ότι περνάς απαρατήρητη, θέλεις να λάμπεις, αλλά όχι κυριολεκτικά. Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν να κάνεις είναι να βάλεις κάτι κομψό και ταυτόχρονα σέξι, όπως ένα τσόκερ (στενό περιδέραιο), ή ένα μακρύ κολιέ. Μπορείς επίσης να βάλεις κάτι που να ταιριάζει με τα μάτια σου, όπως ένα ζαφειρένιο κολιέ αν έχεις γαλανά μάτια. Όσο για τα παπούτσια απλά φρόντισε να «μη βγάζει μάτι» από τα πολλά «φρου φρου κι αρώματα» που έχει πάνω, αλλά ξέχασε και τα αθλητικά. Τακούνια με καλαίσθητες λεπτομέρειες είναι ότι πρέπει.




Λοιπόν;;; Περιμένω εντυπώσεις!
















[SWF]http://koketa.gr/blog/wp-content/uploads/2011/07/banner-14.swf, 500, 90[/SWF]


http://koketa.gr/blog/?p=7108

Δεν υπάρχουν σχόλια: