Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ποιος είναι ο τυχερός μου λίθος; (μέρος 3ο)


Το ξέρετε πως υπάρχουν συγκεκριμένοι Πολύτιμοι και Ημιπολύτιμοι Λίθοι (Gemstones) που ταιριάζουν στο Ζώδιο σας; Κάθε Ζώδιο έχει τους δικούς του Ημιπολύτιμους Λίθους (ή Πολύτιμους Λίθους) – που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες “καταστάσεις” που αντιμετωπίζετε στη καθημερινότητα σας. Οι Λίθοι που αντιστοιχούν στο Ζώδιο σας, παρουσιάζονται στις επόμενες παραγράφους.

ΖΥΓΟΣ (23.9-22.10):

Ο Ζυγός έχει ανεκτικό, πράο χαρακτήρα και μία ισσοροπημένη ισδιοσυγκρασια. Ωστόσο το αισθητικό του κριτήριο, η καλαισθησία στην εμφάνιση και το εξαιρετικά καλό του γούστο , μπορούν να εκφρασθούν ακόμα καλύτερα με τη χρήση:

Κορνεόλιο: Καταπραΰνει τις ημικρανίες, βοηθά στην αποβολή του στρες και της πνευματικής κόπωσης.
 Ροζ Χαλαζίας: Υγεία, τύχη, αγάπη, έρωτα και ισορροπία.
 Οπάλιο: Προστατεύει από την κακοτυχία και τις φασαρίες, απομακρύνει την μελαγχολία, δυναμώνει την καρδιά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23.10-21.11): 
Αν και ο Σκοπριός, έχει πραγματικά ατσάλινο χαρακτήρα, έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα, να δίνει σε όλους ‘οσουε γνωρίζει μια γεύση από την γεμάτη πάθος και αποφασιστικότητα προσωπικότητα του. Πέρα απ’ αυτό, ο Σκορπιός έχει μία αξιοθαύμαστη ικανότητα, να γίνεται σκληρός όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Για να καταφέρει ο Σκορπιιός να εκφράσει την σοβαρότητα και το μυστήριο που τον διακατέχει, του είναι απαραίτητα:
Μάτι Τίγρης: Ένα πανίσχυρο φυλακτό που φροντίζει να έχετε πάντοτε αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω σας και εξασφαλίζει τον έλεγχο.

Χρυσόλιθος: Φέρνει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής.

Αμέθυστος. Ο αμέθυστος καλείται “πέτρα της ηρεμίας”. Ο αμέθυστος φέρνει ενέργειες της σταθερότητας, της ειρήνης, της ηρεμίας, της ισορροπίας, του θάρρους και της εσωτερικής δύναμης. Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για να βοηθήσει στη διευκόλυνση του πόνου της θλίψης και της προώθησης της ευτυχίας. Ο αμέθυστος είναι φημισμένος σαν ευεργετικός κατά την εξέταση των νομικών προβλημάτων και των ζητημάτων χρημάτων, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στην ευημερία και την αφθονία.

Όνυχας. Ο όνυχας βοηθά στις προκλήσεις στη ζωή, ειδικά εκείνες που προκαλούνται από μια διαρροή ενέργειας. Αποτρέπει την εξάντληση μακριά από την προσωπική ενέργεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία από τέτοια. Βοηθά επίσης στην θεμελίωση και έλεγχο ή στην εξάλειψη των υπερβολικών ή ανεπιθύμητων ενεργειών. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία τραυμάτων, τον τοκετό και για να αυξήσει τη δύναμη και τον αυτοέλεγχο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22.11-21.12):

Αυτό που χρειάζεται πραγματικά στον Τοξότη, είναι να εκφράζει τις ιδιαίτερες πνευματικές και διανοητικές ικανότητες και την γρήγορη μάθηση του. Σαν ζώδιο, έχει ισχυρή θέληση και τάση για ανεξαρτησία. Έχουν ανάγκη από λίθο ο οποίος θα τους εμπνέει την ανάγκη να ασχολούνται με φιλοσοφικά ζητήματα
Τιρκουάζ: Προσφέρει δύναμη, προστασία, ψυχικές δυνάμεις και σοφία.

Σιτρίν: Το σιτρίν φέρνει νέα ξεκινήματα με σοφία και σκέψη.

Αμέθυστος. . Έχει χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει από τις ψυχικές επιθέσεις. Στο πνευματικό επίπεδο, ο αμέθυστος μπορεί να βοηθήσει στο άνοιγμα της επικοινωνίας με τους αγγέλους, της τηλεπάθειας και άλλων ψυχικών δυνατοτήτων. Είναι μια άριστη πέτρα για την εργασία περισυλλογής, διαλογισμού ή ονείρου, για την εργασία της προηγούμενης ζωής και μπορεί να βοηθήσει να δεις την πορεία σου.. Xρησιμοποιείται επίσης ως προστασία για τους ταξιδιώτες.

(συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια: