Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Συνταγή για "χυλόπιτες"


Έχεις βαρεθεί να βγαίνεις για ποτό και να έρχεται κάποιος με μια θλιβερή ατάκα να στη πέσει και δεν ξέρεις πώς να τον αποφύγεις; Θέλεις κάθε φορά που σου συμβαίνει αυτό, να τον διώχνεις μια και καλή; Αν ναι, τότε η Κοκέτα, έχει την ιδανική λύση για σένα. Μια συλλογή από τις πιο πετυχημένες ατάκες "ξενερώματος" για διάφορες περιστάσεις.

Περίπτωση 1η: Έχεις βγει με τις κολλητές σου και ενώ εσύ κάθεσαι μαζί τους και σχολιάζετε τα γεγονότα της ημέρας, τσουπ! πετάγεται ένα τύπος από δίπλα και σου λέει:
Τύπος: Κούκλα μου που ήσουν όλη τη ζωή μου;;;
Εσύ: Κρυβόμουν από εσένα...
Περίπτωση 2η: Κάθεσαι ωραία και καλά μόνη σου, δεν ενοχλείς κανέναν και πίνεις τον καφέ σου λίγο πριν από τη δουλειά στο καφέ κάτω από το γραφείο. Έρχεται λοιπόν κάποιος από το διπλανό τραπέζι -που σε κοιτάζει εδώ και πόση ώρα- και σου λέει:


Κάποιος: Είμαι φωτογράφος. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου!
Εσύ: Είμαι πλαστική χειρουργός. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου.
Περίπτωση 3η: Έχεις βγει και κάνεις τα ψώνια σου στο σούπερ μάρκετ. Ξαφνικά βλέπεις κάποιον να έρχεται προς το μέρος σου και η φάτσα του σου είναι γνωστή. Σε πλησιάζει λοιπόν και λέει
Γνωστή φάτσα: Καλησπέρα. Δεν είχαμε βγει ραντεβού μια φορά; Ή μήπως δύο; 
Εσύ: Μάλλον μία φορά. Δεν κάνω ποτέ το ίδιο λάθος δύο φορές
Περίπτωση 4η: Έχεις πάει στο πάρτι ενός φίλου και εσύ κάθεσαι με μία μεγάλη παρέα και συζητάτε. Απομακρύνεσαι για λίγο να πάρεις ένα ποτό και έρχεται κι ένας απ' αυτή τη παρέα -αυτός με τα πιο ατυχή σχόλια- και σου προτείνει το εξής:
Ένας από τη παρέα: Θα ήθελες να βρεθούμε αυτό το Σάββατο;
Εσύ: Λυπάμαι. Θα έχω πονοκέφαλο αυτό το Σαββατοκύριακο
Περίπτωση 5η: Μπαίνει στο γνωστό κλαμπάκι-στέκι και όπως περνάς από το στενό διάδρομο για να πας να κάτσεις στο τραπέζι σου, σε πιάνει κάποιος άσχετος απ' το χέρι και λέει:
Άσχετος: Βλέποντας το πρόσωπό σου, πρέπει να γυρίζουν πολλά κεφάλια!!
Εσύ: Και βλέποντας το δικό σου, πρέπει να γυρίζουν αρκετά στομάχια!

Περίπτωση 6η: Είσαι ακόμα στο κλαμπάκι-στέκι και μιλάς με τη σερβιτόρα. Σε πλησιάζει λοιπόν κάποιος με ύφος χιλίων καρδιναλίων και σου λέει:
Κάποιος με ύφος χιλίων καρδιναλίων: Έλα, μην είσαι ντροπαλή, ζήτα μου να βγούμε!
Εσύ: Βεβαίως, βγες έξω

Περίπτωση 7η: Είσαι στο πάρκο της γειτονιάς και μιλάς με τη κολλητή σου στο τηλεφωνο με εμφανές στεναχωρημένο ύφος. Και σου πετάγεται ένας τυπάς από το πουθενά και σου λέει:
Τυπάς από το πουθενά: Πιστεύω ότι θα μπορούσα να σε κάνω πολύ ευτυχισμένη.
Εσύ: Γιατί; Φεύγεις;
Περίπτωση 8η: Έχεις πάει στους αρραβώνες του ξάδερφού σου και είναι εκεί και ο κολλητός του που δεν τον συμπαθείς, αλλά αυτός σου τι πέφτει ασταμάτητα. Λόγω λοιπόν της μέρας, σου λέει:
Κολλητός που δεν συμπαθείς: Τι θα απαντούσες αν σου ζητούσα να με παντρευτείς;
Εσύ: Τίποτα. Δεν μπορώ να μιλάω και να γελάω ταυτόχρονα.
Περίπτωση 9η: Έχεις βγάλει το σκυλάκι σου βόλτα στο πάρκο κι εκεί που κάθεσαι να πάρεις μια ανάσα στο παγκάκι, έρχεται ένας άσχετος και σου λέει:
Άσχετος: Μπορώ να έχω το ονοματάκι σου;
Εσύ: Γιατί, δεν έχεις δικό σου;
Περίπτωση 10η: Μια ήσυχη μέρα είσαι έξω από το σινεμά και περιμένεις τη φίλη σου να δείτε μια ταινία που περιμένατε καιρό. Έρχεται ο σεκιουριτάς του σινεμά και σου λέει
Σεκιουριτάς: Θέλεις να πάμε να δούμε μαζί μια ταινία;
Εσύ: Όχι, την έχω δεi.
Είτε τις δοκιμάσατε, είτε όχι πείτε μας τη γνώμη σας. Και φυσικά περιμένουμε και τις δικές σας ατάκες… Καλή συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: