Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τι θα σου φέρει το 2012?



Βρισκόμαστε στις τελευταίες  ημέρες της χρονιάς και χιλιάδες σκέψεις βασανίζουν το μυαλουδάκι σου. Θα χάσεις τα δέκα κιλά που πήρες; Θα κάνεις εκείνο το ονειρεμένο ταξίδι στο Παρίσι; Θα ρίξεις τον κούκλο από το γυμναστήριο που περιτριγυρίζεις ένα χρόνο τώρα; Λύσε το τεστ και πάρε τις απαντήσεις που θέλεις.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πόσο ταιριάζετε στο κρεβάτι;


koketa.gr λεπτομέρεις:  www.bit.ly/des-edw
Είτε είστε μαζί ένα μήνα, είτε ένα χρόνο, μια ερώτηση βασανίζει το μυαλό σου: πόσο ταιριάζετε στο σεξ; Είναι το άλλο σου μισό και στο κρεβάτι ή νομίζεις πως βλέπεις πυροτεχνήματα; Κάνε το παρακάτω τεστ και ανακάλυψε τη χημεία που έχετε στον έρωτα και το βαθμό ένωσης κατά τη σεξουαλική επαφή. Σε περίπτωση που δεν πιάνεις ούτε τη βάση, ακολούθησε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην κοπείς στο σεξ.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αυτό θα πει... Με το γάντι!!!


Ποια εποχή είσαι?


Οι εποχές χαρακτηρίζουν τη διάθεσή σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Πότε αισθάνεσαι πιο άνετα μέσα στο σώμα σου; Μπροστά σε ένα αναμένο τζάκι, ατενίζοντας τη βροχή από το παράθυρο ή σε μια αιώρα πίνοντας το κοκτέιλ σου; Τα στοιχεία του χαρακτήρα σου ταιριάζουν περισσότερο με μία από τις 4 εποχές. Ποια είναι αυτή; Κάνε το τεστ και βρες την απάντηση…

Πώς να κάνετε μόνη σας την κοτσίδα “Ζιγκ Ζαγκ”!


http://bit.ly/uK3TH1


Η κοτσίδα «Ζιγκ Ζαγκ» πρωταγωνιστησε στη πασαρέλα του Felipe Oliveira Baptista και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει από τα πιο αγαπημένα και εντυπωσιακά χτενίσματα του χειμώνα 2011/2012.
Υπάρχει όμως ένα θεματάκι! Μόνο αν έχει μακριά μαλλιά μπορείς να το κάνεις!

Το μαύρο μάτι

Πηγαίνουν ένας Τούρκος, ένας Έλληνας και ένα Γερμανός σε ένα ξενοδοχείο και ρωτάνε τον ξενοδόχο αν έχει τρία δωμάτια.

Συμβουλές για όμορφο στήθος!


http://bit.ly/v1cDkN

Συνυφασμένο με τη γυναικεία φύση, τη θηλυκότητα και τη γονιμότητα, το στήθος κεντρίζει τα ανδρικά -και όχι μόνο- βλέμματα και επηρεάζει καθοριστικά την αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Ένα όμορφο μπούστο αποτελεί τον «διακαή πόθο» των περισσότερων γυναικών και για να αποκτηθεί δεν απαιτεί μεγάλες θυσίες και πολλά χρήματα.
Αρκεί μόνο η κατάλληλη φροντίδα για να διατηρήσουμε νεανικό, όμορφο και υγιές το στήθος μας στο πέρασμα του χρόνου. Το στήθος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα όργανα του γυναικείου σώματος, το οποίο «δοκιμάζεται» τόσο από τις επιδράσεις του χρόνου όσο και από τον τρόπο ζωής. Μέχρι την ηλικία των 30 ετών παραμένει σφριγηλό, αλλά τις επόμενες δεκαετίες αρχίζει να χαλαρώνει, ο μαστός να ατροφεί και τελικά το στήθος να χάνει τη σφριγηλότητά του. Ενδιαφερθείτε για την υγεία και την ομορφιά του στήθους σας ακολουθώντας τους παρακάτω απλούς αλλά πολύ χρήσιμους κανόνες:

Ψυχολογικό τεστ!!!


http://bit.ly/sPSkvW

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος χαρακτήρας από το Sex & The City είσαι;


http://bit.ly/u2as6r

ΚαπνίζειςΚαπνίζεις και κυνηγάς πάντα τον καρμικό έρωτα στα μάτια κάποιου Mr Big; Είσαι γυναίκα καριέρας με δυναμικό χαρακτήρα και κυρίως απαισιόδοξη στον έρωτα; Μήπως είσαι πάλι party animal και δεν χάνεις ευκαιρία να απολαύσεις το σεξ; Ή αναζητάς τον απόλυτο ρομαντικό έρωτα και τον γάμο; 4 διαφορετικοί χαρακτήρες από την πιο διάσημη κοριτσοπαρέα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.
Ποιος χαρακτήρας από το Sex & The City είσαι; Κάνε το τεστ και μάθε αμέσως…

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι ακούς και ξανακούς. Ωραία. “Θα τον καλέσω για φαγητό στο σπίτι” σκέφτεσαι. Αλλά τί θα του μαγειρέψεις; Ισχύουν άραγε και όλα όσα λένε για τις αφροδισιακές τροφές; Μήπως να τις εκμεταλλευτείς για να κερδίσεις και “κάτι” παραπάνω;
“Οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι με τα συμπόσιά τους, αλλά και οι αρχαίοι κινέζοι έδιναν σημασία στο χρώμα και στη σειρά των γευμάτων, στη μυρωδιά και στο σχήμα της τροφής, στη γεύση και το άγγιγμα αυτής με τα χέρια” αναφέρει η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ευανθία Καραμπίνα. “Όλα αυτά συνεργούσαν στην αυξημένη εγκεφαλική δραστηριότητα και ταυτόχρονα παρέπεμπαν σε μια ερωτική ατμόσφαιρα, αυξάνοντας την ερωτική διάθεση και τη σεξουαλική δραστηριότητα των καλεσμένων.”

Τα επαγγέλματα των ζωδίων

Τα επαγγέλματα των ζωδίωn. Μπορεί να ακούγεται αρχικά πολύ παράξενο το γεγονός ότι οι μήνες του έτους συνδέονται με το επάγγελμα που επιλέγει να ακολουθήσει κάποιος, όμως αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (Office for National Statistics) μετά από πολύμηνη έρευνα σε διαφορετικά επαγγέλματα και εργαζομένους.

Τα must στο μακιγιάζ: Χειμώνας 2011-2012


http://bit.ly/vReSw4

Είμαστε πάλι στα πρόθυρα μιας νέας εποχής, στη μόδα, το οποίο δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο, από το ότι είναι ήδη ώρα να σκέφτεσαι το χειμωνιάτικο λουκ σου! Γι’ αυτό κι εμείς, μαζέψαμε τις πιο μοδάτες και αγαπημένες τ άσεις του χειμώνα 2011-2012 από τις πασαρέλες  για σένα, για να είανι η δική σου έμπνευση για τις χειμωνιάτ iικες μεταμορφώσεις σου!!!.

10 σημάδια ότι σε θέλει τρελά

http://bit.ly/sH5RJx

Όταν τον ρωτάς πόσο σε αγαπάει, κουβέντα δεν βγαίνει από τα χείλη του. Μπορεί το αγόρι σου να έχει ύφος εκατό καρδιναλίων, μπορεί να το παίζει “βαρύ πεπόνι” αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, οι πράξεις και τα κρυφά σημάδια που σου αφήνει, μιλάνε από μόνα τους. Δες και βρες τα σημάδια στη συμπεριφορά του που συνηγορούν στο ότι σε θέλει με τρέλα.

Ανέκδοτο: Οι Μεξικανοί

Είναι τρεις μεξικανοί σε ένα μπαρ και κοιτάνε το άπειρο. Περνούν μία ώρα, δύο ώρες και λέει ο ένας:

Τα χιλιοστά μετράνε!!!



Τι κάνει ο άνθρωπος όταν έχει μπόλικο χρόνο στη διάθεσή του!!!!! Ο κύριος του βίντεο είχε τη φαϊνή ιδέα να δει τι γίνεται όταν τα εντομα "παίζουν" τουρτοπόλεμο!!! Ένα θα σας πω.... οι τούρτες έχουν διάμετρο μερικών χιλιοστών!!!!!!!!!

Πες μου πως οδηγεί να σου πω πως θα είναι στη σχέση!


Αλήθεια, πως οδηγεί ο σύντροφός σου; Αργά, σταθερά, απολαμβάνοντας τη διαδρομή ή έχοντάς σε μονίμως σε κατάσταση πανικού; Έχεις σκεφτεί ότι ο τρόπος που οδηγεί ο σύντροφός σου μαρτυρά στοιχεία από τον χαρακτήρα του; Η ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα κάνει τον παραλληλισμό…