Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τα must στο μακιγιάζ: Χειμώνας 2011-2012


http://bit.ly/vReSw4

Είμαστε πάλι στα πρόθυρα μιας νέας εποχής, στη μόδα, το οποίο δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο, από το ότι είναι ήδη ώρα να σκέφτεσαι το χειμωνιάτικο λουκ σου! Γι’ αυτό κι εμείς, μαζέψαμε τις πιο μοδάτες και αγαπημένες τ άσεις του χειμώνα 2011-2012 από τις πασαρέλες  για σένα, για να είανι η δική σου έμπνευση για τις χειμωνιάτ iικες μεταμορφώσεις σου!!!.

NUDE  μακιγιάζ
Πάλι η τάση του «γυμνού» μακιγιάζ, έρχεται με τη χειμαωνιάτικη σεζόν. Και φυσικά δεν τίθεται ποτέ το ερώτημα, αν το «γυμνό» μένει ποτέ απ’ έξω. Γρήγορο, εύκολο, φυσικό και φρέσκο είναι ότι κάνει αυτή τη τάση του μακιγιάζ , ένα από τα πολυαγαπημένα μας!
Ίσως η μεγαλύτερη δυσκολία εδώ, είναι να δημιουργήσεις αυτό το εκθαμβωτικό «γυμνό» μακιγιάζ,( το σημαντικότ ερο είναι να  μην το παρακάνεις, θυμήσου ότι λέγεται «γυμνό» μακιγιάζ!) που απλά θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι είναι ένα make up σε τέτοιο τόν ο που να ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματος  σου, μία σκιά σε ουδέτερο τόνο, μάσκαρα γιανα τονίσεις τα μάτια σου, λίγο ρουζ για να δώσεις ζωντάνια στα μαγουλάκια σου και λιπ- γκλος ή κραγίον σε nude απόχρωση.

Τα χείλη μιας βαμπίρ
Τα πάντα στη χειμωνιάτικη σεζόν 2011-2012 έχουν να κάνουν με την αντίθεση. Από τη μία πλευρά υπάρχει το nude ή ακόμα και καθόλου μακιγιάζ  και από την άλλη κατακκόκινα χείλη σε διάφορες αποχρώσεις. Από το αγαπημένο μας πορτοκαλί και κόκκινο κραγιόν στο πιο κερασσί και σκούρο μωβ. Στα fashion shows τα πάντα ήταν κατάσπαρτα με «βαμπιρικά» χείλη.
Πυκνά φρύδια
Η φυσικότητα κατακλύζει όλες τις τάσεις του μακιγιάζ για τον χειμώνα2011-2012. Αποχαιρετούμε λοιπόν τα λεπτά και τα πολυ-αραιωμένα φρύδια  και υποδεχόμαστε τα πυκνά, φυσικά φρύδια που φέρνουν ακόμα και σε πιο αγορίστικο στυλ. Επίσης  η τάση του χειμώνα μας κάνει να τονίσουμε τα φρύδια με μαύρο μολύβι.
Smokey eyes σε διάφορες αποχρώσεις
Τα Smokey eyes είναι άλλη μία καυτή τάση του χειμώνα, όπως και κάθε χρόνοάλλωστε. Το μόνο πράγμα που αλλάζει είναι η σκιά που χρησιμοποιούμε. Φυσικά μπορείς πολύ άνετα να χρησιμοποιήσεις και το κλασσικό στυλ, αλλά επίσης έχουν εμφανιστεί και πιο ασυνήθηστες σκιες όπως μπλε και μωβ πιο ανοιχτά από τα συνηθησμένα ή ακόμα και κατάμαυρες ηαι πιο «βαρύ» στυλ.
Eyeliner
Γραμμές, γραμμές και πάλι γραμμές…. πό λεπτές με γωνίες σε πιο «περίεργες» παχιές γραμμές που καλύπτούν σχεδόν όλο το βλέφαρο, οι πασαρέλες ήταν γεμάτες από ομορφιά που δημιουργήθηκε μόνο από το Eyeliner. Μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις φυσικά τη κλασσική βερσιόν ή ακόμα και να ανακαλύψεις μια πιο δραματική πλευρά σου με το Eyeliner.
Τέλος, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην ξεχωριστή τάση της σεζον στο μακιγιάζ, που εμφανίστηκε σε πολλές διεθνείς πασαρέλες. Μιλάω φυσικά για τη πορτοκαλί σκιά. Από τις ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις στο έντονο πορτοκαλί αναμεμειγμένο με λίγο ροζ, οι σχεδιαστές έκαναν το πορτοκαλί το απόλυτο τρεντ στο μακιγιάζ ματιών, για το χειμώνα 2011-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: