Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Οι δέκα καλύτερες ρομαντικές κωμωδίες






Όσο περνάν οι μέρες, τόσο νιώθουμε το χειμώνα πιο καλά στο πετσί μας. Και τι είναι καλύτερο για το χειμώνα; Μα φυσικά, μια κούπα ζεστόυ καφέ, κουβερτούλα, μία ρομαντική κωμωδία και την κολλητή σου νή τον φίλο σου (αυτό εξαρτάται από την διάθεσή  σου βέβαια). Και για να μη ψάχνεστε, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί ως και σήμερα.Όποα κι αν διαλέξετε, απλά απολαύστε τη…   

Κate and Leopold (2001)
O ήρωας του παραμυθιού μοιάζει για πολλές από εμάς, να είναι ο ιδανικός άντρας. Ακόμα και όταν οι συνήθειές του καταντούν γραφικές, ο ιππότης ενός περασμένου αιώνα, δεν παύει να είναι ο άντρας των ονείρων μας.





How to lose a guy in 10 days (2003)
Αστείο, γρήγορο και πολύ ρεαλιστικό, το συγκεκριμένο κωμικό ρομάντζο θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά δεν πρέπει να περιμένετε κάτι παραπάνω από αυτό. Μια βραδιά γέλιου, χωρίς περαιτέρω προβληματισμούς. Kate Hudson καιMatthew McConaughey βάζουν τα δυνατά τους και τα καταφέρνουν μια χαρά.





Love Actually (2003)
Όταν μιλάμε για ρομαντική κομεντί, το πρώτο που έρχεται στο μυαλό μας είναι το Love Actually. Βάζουμε 10′ στο  χειμωνιάτικο σκηνικό, και φέρνουμε στο προσκήνιο τον έρωτα, το κυνήγι, το παιχνίδι και το αθεράπευτο φλερτ. Colin FirthEmma Thompson και Hugh Grant, γράφουν με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το δικό τους κεφάλαιο, στην ιστορία των ρομαντικών κομεντί.







The Holiday (2006)
Cameron DiazKate WinsletJude Law και Jack Black, πρωταγωνιστούν σε μια classic πλέον ρομαντική κομεντί, που το ιδανικό χιονισμένο σκηνικό,  αποτελεί την τέλεια συντροφιά ακόμα και για το πιο κρύο χειμωνιάτικο βράδυ






Music and Lyrics (2007)
Οι βετεράνοι της ρομαντικής κομεντί, Hugh Grant καιDrew Barrymore, καρφιτώνονται στη λίστα των καλύτερων ρομαντικών κομεντί με το σπαθί τους! Όσο για το theme song της ταινίας, “Pop goes my heart” είναι βέβαιο πως θα το τραγουδάτε για τουλάχιστον ένα μήνα μετά την προβολή της ταινίας.






Pretty Woman (1990)

H απόλυτη ρομαντική κομεντί, το σημείο αναφοράς για κάθε ρομάντζο, η ακαταμάχητη γοητεία τουRichard Gere και της Julia Roberts, το εκπληκτικό soundtrack και το ταξίδι στα ρομαντικά 80s, πείθει κάθε μία από εμάς, πως ποτέ δεν είναι αργά για να μεταμορφωθούμε σε σύγχρονες Σταχτοπούτες!




Bridget Jones Diary (2001)
Renee Zellweger, άφησε το στίγμα της στη βιομηχανία του κινηματογράφου ως την παχουλούλα Bridget, που αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της και να αναζητήσει τον απόλυτο και ολοκληρωτικό έρωτα.





Chocolat (2000) 
Σίγουρα μία από τις πιο γλυκιές ιστορίες που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη. Juliette Binoche και Johnny Depp ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας διηγούνται μια ιστορία για τους ανθρώπους, τα πάθη και τους πειρασμούς τους. Όλα αυτά κάτω από το μαγευτικό πέπλο της …σοκολάτας!




The Ugly Truth (2009)
Gerald Butler και Catherine Heigl, πρωταγωνιστούν σε μια ταινία με πολύ γέλιο, πολύ ρομάντζο και ενδιαφέρον σενάριο. Γλυκό, αστείο, καμιά φορά προκλητικό, θα σας κρατήσει μέχρι το τέλος!





Serendipity (2001)

Στην ταινία, όλα μοιάζουν ιδανικά. Το σκηνικό, η Νέα Υόρκη, το υποψήφιο ζευγάρι, ο John Cusack και ηKate Beckinsale, το στόρι, οι δυο τους σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, πιάνουν το ίδιο – τελευταίο - ζευγάρι γάντια, και ξεκινούν ένα love story χωρίς επιστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: