Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Oι 9 καλύτερες ατάκες να πεις σ’ έναν άντρα που μόλις γνώρισες.


Το δυσκολότερο πράγμα όταν γνωρίζεις έναν άντρα είναι πώς να ξεκινήσεις μια συζήτηση που θα κρατήσει το ενδιάφερον του και θα τον κάνει να σε θέλει περισσότερο. Έψαξα λοιπόν και έμαθα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες που σίγουρα θα σου δώσουν έξτρα πόντους στη πρώτη σας συνάντηση.
Σ’ ένα sports καφέ: “Ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό γκολ που έβαλες ποτέ σ’ έναν αγώνα?”
Μ’ αυτή την ατάκα να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις την προσοχή του 100%. Οι άντρες τρελαίνονται να μιλάνε για τα αθλήματα και άλλο τόσο τους αρέσει να καυχιούνται για τα κατορθώματά τους. Αυτή η ερώτηση τους «χτυπάει» και στα 2 ευαίσθητα αυτά σημεία. Είτε θα σου πει ιστορίες από το λύκειο, είτε θα σου πει για τότε που έπαιζε σε μία μικρή ομάδα- λάβε υπόψιν σου ότι μπορεί και να το «τραβήξει λίγο», απλά και μόνο γιατί ρώτησες.








Στο κλαμπ: “Σε προκαλώ να μου κάνεις την ίδια κίνηση που κάνει ο barman με το σέϊκερ”
Για έναν άντρα το να τα φέρει εις πέρας μ’ ένα στοίχημα, είναι τόσο αυτονόητο όσο και να βάλει αποσμητικό το πρωί. Σέϊκερ ή  μπουκάλι θα προσπαθήσει να το κάνει και ακόμα αν κάνει τον εαυτό του να μοιάζει με μαϊμού που χορέυει, τότε εσύ θα είσαι δίπλα του για να τον σώσεις. Όπως και να το ‘χεις  σίγουρο ότι θα στο κεράσει το ποτό.
Στο εστιατόριο: “Για επιδόρπιο γιατί δεν δοκιμάζεις το υπέροχο τιραμισού που έχουν?”
Ακόμα και αν δεν σερβίρουν αυτό το γλυκο, διάλεξε κάτι άλλο από το μενού. Η καλύτερη περίπτωση; Θα συμφωνήσει και θα του πεις να το μοιραστείτε. Στη χειρότερη; Θα διαφωνήσει, θα κάνετε ένα μικρό καυγαδάκι με μπόλικη δόση φλερτ και μετά προσφέρεσαι να τον κεράσεις ένα για να του αποδείξεις ότι έχει άδικο. Είναι μία νίκη ούτως ή άλλως να έχεις έναν άντρα να τρώει από το πιάτο σου.
Σε φιλικό πάρτυ: “Ήθελα να σου μιλήσω από τη στιγμή που μπήκα μέσα, αλλά κανείς δεν μας σύστησε. Έτσι συστήνομαι από μόνη μου.»
Οι άντρες έλκονται από γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Το γεγονός το ότι είχες το θάρρος να τον πλησιάσεις είναι σέξυ. Σίγουρα σε πολλούς άντρες δεν αρέσει να κάνει η γυναίκα την πρώτη κίνηση, αλλά όπως και να ΄χει πάντα εκπλήσσονται ευχάριστα.
Στο πάρκο:”Έχεις καμια ιδέα πως μπορώ να κάνω αυτή τη κουβέρτα, χαλάκι για τοtwister?”
Αυτό δείχνει σ’ έναν άντρα, ότι είσαι παιχνιδιάρα και ενεργητική. Θα είναι περίεργος να δει μετά τι θα σκεφτεί το τρελό μυαλό σου.
Σ’εναν αγώνα: “Σου βάζω στοίχημα μια μπύρα ότι ο (βάλε όνομα παίχτη) θα το βάλει το πέναλντι.
Είναι στη φύση του άντρα να είναι ανταγωνιστικός. Δεν είναι τίποτα γι’ αυτούς το να λάβουν μέρος σ’ ένα μικρό στοίχημα. Το πιθανότερο είναι να ανεβάσει το στοίχημα σε ποτό και να περάσει το υπόλοιπο παιχνίδι μιλώντας μαζί σου. Ακόμα και αν ο παίκτης, με τα υπέροχα οπίσθια, δεν το βάλει το πέναλντι εσύ σιγουρα σκόραρες μ’ ένα ραντεβού μετά το παιχνίδι.
Στο γυμναστήριο: “ Φαίνεσαι να ξέρεις το χώρο. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που είναι το μηχάνημα για τους γλουτούς?”
Οι γυναίκες παίρνουμε συχνά κομπλιμέντα από τις φίλες μας (τι ωραία μαλλιά,φόρεμα κ.λ.π) αντίθετα με τους άντρες. Γι’ αυτό όταν ακούν ένα, το προσέχουν. Με το να πεις ότι φαίνεται να ξέρει το μέρος, του λες ότι φαίνεται γυμνασμένος άρα του τονώνειςτο ηθικό. Ως αντάλλαγμα θα είναι παραπάνω από πρόθυμος να σε πάει στο μηχάνημα και να σου δείξει και ακόμα περισσότερα.
Στη παραλία: “Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις πώς να αποφεύγεις τις γραμμές του μαυρίσματος”
Όχι δεν ξερει. αλλά μετά από αυτό το σχόλιο, μόνο αυτό θα σκέφτεται όσο είσαι ξαπλωμένη δίπλα του. Και είναι στα χέρι του, το αν θα μείνεις εκεί, με το να μιλάτε… Τουλάχιστον μέχρι να του αποκαλύψεις το μυστικό για το σπρέι αυτομαυρίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: