Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Απίθανες τιμές στο κοκέτα μόνο για 7 ημέρες!!!

Κορίτσια η κοκέτα μπήκε στο καλοκαίρι και πλέον δεν αντέχει τα πολλά ρούχα, έτσι λοιπόν επειδή γνωρίζει ότι οι κοκέτες μας δεν μπορούν και αυτές να φοράνε πολλά πολλά το καλοκαίρι κάνει κάτι προσφορές τρελές!!!



Oι 9 καλύτερες ατάκες να πεις σ’ έναν άντρα που μόλις γνώρισες.


Το δυσκολότερο πράγμα όταν γνωρίζεις έναν άντρα είναι πώς να ξεκινήσεις μια συζήτηση που θα κρατήσει το ενδιάφερον του και θα τον κάνει να σε θέλει περισσότερο. Έψαξα λοιπόν και έμαθα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες που σίγουρα θα σου δώσουν έξτρα πόντους στη πρώτη σας συνάντηση.
Σ’ ένα sports καφέ: “Ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό γκολ που έβαλες ποτέ σ’ έναν αγώνα?”
Μ’ αυτή την ατάκα να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις την προσοχή του 100%. Οι άντρες τρελαίνονται να μιλάνε για τα αθλήματα και άλλο τόσο τους αρέσει να καυχιούνται για τα κατορθώματά τους. Αυτή η ερώτηση τους «χτυπάει» και στα 2 ευαίσθητα αυτά σημεία. Είτε θα σου πει ιστορίες από το λύκειο, είτε θα σου πει για τότε που έπαιζε σε μία μικρή ομάδα- λάβε υπόψιν σου ότι μπορεί και να το «τραβήξει λίγο», απλά και μόνο γιατί ρώτησες.





Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αγορές on line – Οδηγίες χρήσης













«Ψώνια μέσω ίντερνετ», μια μόδα και συνάμα τρόπος ζωής που έχει κατακτήσει τη ζωή μας. Ξεκίνησε από την Αμερική, Συνεχίστηκε στην Ευρώπη και έφτασε μέχρι τα κατώφλια μας, για την ακρίβεια την άκρη του “mouse” μας. Πάει ο καιρός που βγαίναμε στο μπαλκόνι και ρίχναμε το καλάθι για να πάρουμε τα ψώνια, ή ο καιρός που για να πάρουμε ρούχα θα έπρεπε να ξεκλεψουμε χρόνο από τη δουλειά, τα παιδιά, τις δουλειές και κυρίως το σύζυγο!